Mi is az a nyírfacukor?
A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.
Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.
A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai:
* Enyhíti a természetellenes éhségérzetet
* Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
* Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
* Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
* Nem növeli a test inzulin szükségletét
* Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
* Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést
* Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
* Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is
* Lúgosító, méregtelenítő hatású
* Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását