Összetevők: szójabab*, koji (aspergillus oryzae), tengerisó*, teljesértékű búza*, víz
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Ásványi anyagok: kálcium, nátrium, vas
A BIO Shoyu sötétbarna, lágy, ízesítő szósz, ami szójababból és búzából készül, sópótló készítmény.
Az ősi, hagyományos gyártás során a Shoyuhoz kojit is hozzáadnak és ezáltal a nehezebben emészthető szója proteinek, keményítők és zsírok átalakulnak amino- és zsírsavakká, és így a szervezet könnyen befogadja.
A BIO Shoyu az egyik legalapvetőbb ízesítőanyag, nyers és főtt ételekhez is használható.
Ajánljuk azoknak, akik egyaránt kedvelik a hagyományos és az új ízeket.
Tápanyagtartalom (100g-ban):
- Energia: 270 KJ / 64 kcal
- Fehérje: 8,9 g
- Szénhidrát: 7 g
- Zsír: 0 g